EN

March 2024

Vujinović & Partners

Legal 500 Potvrdio Naš Kvalitet: I Ove Godine Kancelarija Vujinović & Partners Prepoznata kao Tržišni Lider

Legal500 – jedan od najprestižnijih pravnih direktorijuma na svetu je potvrdio tržišnu dominaciju naše kancelarije u oblasti prava intelektualne svojine i radnog prava.

 

Posebno smo ponosni na to što smo u Srbiji jedina rangirana kancelarija u navedenim oblastima (i šire) sa 100% ženskim partnerstvom. Nadamo se da će ovo ohrabriti i druge koleginice na putu snažnijeg ulaska na tržište advokature.

 

Zadržavati rangiranje iz godine u godinu u oblasti intelektualne svojine jeste pokazatelj kontituniteta i kvaliteta, kome je naš tim naročito posvećen. 

 

U poslednjih 12 meseci kancelarija je značajno unapredila svoju praksu i rad u oblasti AV industrije, kreativne industrije i umetnosti. Dodatno, naš rad u oblasti upravljanja pravima na žig je značajno porastao. Kancelarija je učestvovala u nekim od najznačajnijih projekata u Srbiji koji su podrazumevali i strateško definisanja razvoja intelektualne svojine i veštačke inteligencije u našoj zemlji i regionu.

 

I ove godine potvrđeni profesionalizam nadležne partnerke Nikoline Vujinović koja rukovodi IP timom i advokata Vladislave Savić – eksperta za oblast prava intelektualne svojine, doneo je rezultat koji nas raduje.

 

Legal 500 nas je kategorizovao i u ‘’Firms to watch’’ sekciji u oblasti radnog prava i time prepoznao kao jednu od lidera na tržištu i u ovoj oblasti. Izuzetna stručnost i posvećenost naše partnerke Aleksandre Božović koja rukovodi timom za radno pravo i migracije, zaslužno je prepoznata i na tome joj čestitamo!

 

Posebnu zahvalnost dugujemo klijentima i saradnicima koji su u svojim intervjuima potvrdili zadovoljstvo radom našeg tima i time značajno doprineli ovom rezultatu. Hvala vam!