EN
Rešavanje sporova

Naš tim u rešavanju sporova postavlja jasan cilj i definisanu strategiju – da postigne optimalne rezultate za klijente, kako u pregovorima, tako i u osetljivim i kompleksnim postupcima – parnicama, arbitražama,postupcima medijacije i izvršenja.

 

Posedujemo iskustvo kako u rešavanju sporova pred domaćim organima, tako i u međunarodnim arbitražama.

 

Prilikom pregovora, kao i u toku rešavanja spora naš tim koristi znanja i iskustva advokata iz različitih oblasti prava, kako bi u svakom sporu imao na raspolaganju najveći stepen raspoloživih informacija i mogućnosti. Posebno smo ponosni na izuzetno visok stepen uspešno okončanih sporova u korist klijenta još u fazi pregovora.

 

Tokom celog procesa rešavanja sporova, redovno izveštavamo klijente i procenjujemo status i ishod postupka, kako bi u svakom trenutku mogla biti doneta optimalna poslovna i procesno strateška odluka.

 

Rešavanje sporova počinje već prilikom sastavljanja ugovora. Naš tim posebnu pažnju posvećuje ugovornim klauzulama koje olakšavaju rešavanje sporova bez formalnih procedura ili postavljaju jasne okvire za proceduralno rešavanje istih.

 

Vujinović &Partners pruža sveobuhvatnu zaštitu i pomoć svim svojim klijentima i u kaznenim postupcima, proisteklim iz njihovog poslovanja, kao što su prekršajni postupci i privredni prestupi.