EN
Usklađenost

Kako transparentnost postaje sve značajnija, a troškovi nepoštovanja zakona i propisa povećavaju njenu složenost, kompanije nastoje da se prilagode sve većem pritisku regulatornih tela. Tu smo da vam pomognemo da popunite prazninu i stručno vas uputimo na regulatorne zahteve i aspekte usklađenosti neophodne za nesmetano odvijanje vaših poslovnih aktivnosti.

 

Kao proaktivan partner, vodimo vas kroz sve faze usklađenosti. Možemo vam pomići da kreirate i primenite efikasan sistem upravljanja usklađenošću prilagođen specifičnim potrebama vaše kompanije.

 

Ako već imate uspostavljen sistem upravljanja usklađenošću, mi ćemo ga pregledati i po potrebi prilagoditi trenutnom zakonskom okviru gde je to potrebno.

 

Ako sumnjate na kršenje zakona, možemo vam pružiti efikasnu podršku prilikom planiranja i sprovođenja internih istraga i osmišljavanja najboljih mogućih pravaca delovanja u borbi protiv kršenja usklađenosti i potencijalnih posledica. Gde je potrebno, savetujemo i zastupamo klijente u administrativnim istragama i sudskim postupcima proizašlim iz neusklađenosti.